

- Шаро, махай се!

- Защо?
- Спокойна работа, клиентите не се оплакват.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Пъстървата с моркови на фурна е много крехка и вкусна, приготвена по този начин. Сервирайте я с бяло вино и се насладете на всяка хапка
Лесни са за приготвяне и са изключително ефективни
Майсторите готвачи я приготвят по тайна рецепта, която тушира миризмата. Тази марината съдържа богатство от вкусове и аромати, които не само премахват острата миризма на риба, но и добавят интересен вкус към нея
От ключово значение е при пълненето на червата да не остане никакъв въздух
Уникално вкусен
В тази статия ще я прочетете
Докато ги опитваме, можем да стоплим сърцето си с техните хитове
Вижте рецептата
Всичко е много просто – смесваш и пълниш листата
Тя е идеална за студен зимен ден и най-вероятно вече имате тези съставки у дома